Skal du have fremstillet et emne i plast? Solidplast ApS  i Egtved kan fremstille ethvert plastprodukt ud fra dine tegninger, ønsker og specifikationer. Vores moderne CNC fræser er yderst effektiv og kan nemt producere det, du har behov for. Tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig med at få et perfekt resultat.

Få et tilbud

CNC fræsning i plast

Vores CNC fræser er topmoderne og betjenes af specialister, der sikrer, at hvert enkelt emne fræses med den ypperste præcision. Fra logoer på tanke til støjreducerende mønstre i lydstudier – vores CNC-bearbejdning gør det muligt at skabe næsten hvad som helst i plast. Vi kan fræse i plader på 2 x 4 meter og en tykkelse på 200 mm.

3 grunde til at vælge en CNC fræser:

  • En bedre finish
  • Hurtig levering
  • Præcis skæring

Vi er specialister i CNC bearbejdning

En nøjagtig og velplanlagt arbejdsgang er nøglen til succes inden for pladebearbejdning. Med vores dybtgående kendskab til materialet og dets egenskaber kan vi sikre, at hvert skridt i processen udføres med den største omhu og præcision. Dette garanterer ikke kun kvalitetsresultater, men også en minimering af spild.

Når du vælger CNC fræsning plast hos os, får du ikke kun fordelene ved en effektiv CNC-maskine. Du får også et partnerskab med et team, der deler din passion for kvalitet, innovation og præcision. Vi kan blandt andet fremstille emner i plasttyperne PE plast og PP plast, som bliver håndteret på vores eget værksted.

Alle plasttyper har forskellige funktioner til de forskellige opgaver. Det betyder blandt andet at vi har større mulighed for at kunne hjælpe dig med at løse din opgave og producere dit emne.

SolidPlast er din partner i CNC fræsning

Vil du vide mere om CNC fræsning, og om hvordan vi kan hjælpe dig med at få den rette bearbejdning af materialet? Kontakt os nu og hør mere. Du kan kontakte os på telefon 22 39 90 25 eller sende en mail på bl@solidplast.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Kontakt os i dag