Hos SolidPlast, i Egtved, værdsætter vi PP plast for dets alsidighed. Det er en ideel plasttype for eksempelvis tanke, da det bevarer sin form og funktion selv i barske forhold. Dette betyder, at PP plast bevarer sin funktion over tid, hvilket gør det til et yderst pålideligt materiale.

Står du og mangler en stærk underleverandør og samarbejdspartner til at producere PP plast til specielle løsninger? Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave.

Få et tilbud

PP plast også kaldet polypropylen

En af de særlige egenskaber ved PP plast (polypropylen) er dens modstandsdygtighed over for solens UV-stråler. Dertil kommer, at den kræver minimalt forarbejde, og en unik kvalitet er, at den ikke danner en oxid hinde. Dette gør den nem at svejse i, en egenskab som mange producenter sætter pris på.

Fordele ved PP plast

  • Modstandsdygtig over for solens UV-stråler
  • Kræver minimalt forarbejde
  • Ingen oxid dannelse, hvilket gør den let at svejse i
  • Lav vægtfylde

Derfor skal du vælge SolidPlast og PP plast

Hos SolidPlast er nytænkning en kerneværdi. Vi tænker altid ud af boksen, er omstillingsparate, og vigtigst af alt, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Denne tilgang gør os til en stærk underleverandør på markedet. Når vi arbejder med materialer som PP Plast, sørger vi altid for at udnytte dets unikke egenskaber til fulde.

Vi, hos SolidPlast, er mere end bare en underleverandør; vi ser os selv som en partner i innovation og kvalitet. Med PP plast, som et af vores nøgle materialer, garanterer vi holdbare og kvalitetsprodukter hver gang. Uanset hvad vi producerer og til hvilken verdensdel, kan vores kunder altid forvente det bedste, og vi leverer altid til aftalt tid og sted.

Vi tilbyder også PE plast, akvakultur og biogas.

Lad os vise jer PP plasts mange fordele

SolidPlast er det oplagte valg, hvis du søger kvalitet og en stærk samarbejdspartner. Har du spørgsmål eller ønsker du at starte et projekt med os? Tøv ikke med at tage kontakt. Du kan kontakte os på telefon 22 39 90 25 eller sende en mail til bl@solidplast.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os.  

Kontakt os i dag