SolidPlast grønt sort logo

Underleverandør

SolidPlast håndholdt maskinstyrings device
SolidPlast boremaskine nærbillede

Hvordan hjælper vi som underleverandør?

Vi hjælper virksomheder med at udvikle deres serieproduktion, og sørger for at udarbejde det bedste produkt for alle vores kunder. En af vores helt store fokusområder er vores indstilling for tilgang til arbejde. Vi er altid omstillingsparate, og er klar til at levere det bedste produkt.

Ofte hører vi fra tidligere kunder at vi er gode til at være nytænkende. Selvom vi ikke har prøvet det før, så tager vi gerne en udfordring op. Det er kun med den rigtige indstilling, erfaring og viden, at den bedste opgave bliver løst med en løsningsorienteret tilgang i arbejdet. 

Hos os får du altid, uden undtagelse, leveret dit produkt til den aftalte tid. Med en kvalitet vi sikrer os er helt i top inden det kommer ud af døren og forlader vores værksted. Du får produkter både vi og I kan stå indenfor.

Hvordan skiller vi os ud?

Det som skiller os ud fra vores konkurrenter, er vores fleksibilitet og vores gode finish fra start til slut. Vi hjælper som underleverandør, vores kunder med at udvikle og producere emner i plast. Det gør vi igennem sparring og vores mange års erfaringer. Hos os er der ikke langt fra ide til handling. 

Derudover har vi i samarbejde med vores søstervirksomhed, mulighed for at udarbejde emner i stål, så vi ikke skal til at indgå flere samarbejder og led i produktionen. Vi kan udføre det hele internt. 

SolidPlast boremaskine og medarbejder
SolidPlast pladestuksvejser nærbillede