Biogas har længe været en vigtig og bæredygtig energikilde i Danmark. Ved at udnytte affald fra køkkener og restauranter bidrager biogas til Danmarks grønne omstilling. Hos SolidPlast er vi dedikeret til at fremme biogasindustrien med skarp fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed.

Vi har mange års erfaring inden for plastindustrien, og vi hjælper biogassektoren med at producere specialdesignede plastkomponenter og tanke til biogasanlæg. Anlæg som genererer strøm, varme og organisk biogas. Skal SolidPlast være din underleverandør, når det kommer til plastkomponenter? 

Få et tilbud

Fordele og ulemper ved biogas

En af de få ulemper ved biogasanlæg er udfordringen med lugtgener. Når man taler om biomassebaserede materialer, især kompost, går disse materialer i forrådnelse over tid. Forrådnelsesprocessen kan producere en ubehagelig lugt. Da indholdet af et biomasseanlæg primært er kompost, er det næsten uundgåeligt at opleve en vis form for lugtgener.

Når vi taler om den grønne omstilling, er biogas en af de mest effektive løsninger for at mindske vores afhængighed af fossile brændstoffer. Denne gas, der produceres naturligt fra organisk affald fra f.eks. køkkener, restauranter og institutioner, er en renere form for energi, der har en minimal miljøpåvirkning.

Foruden miljøfordelene er biogas også økonomisk effektivt, og mindsker vores afhængighed af andre lande.

Vælg SolidPlast som din samarbejdspartner

Med mange års erfaring i branchen forstår vi vigtigheden af at tænke nyt og tilbyde kvalitetsløsninger. SolidPlasts team arbejder tæt sammen med vores kunder, hvor sparring og samarbejde er nøgleelementer for at skabe de bedste produkter.

Hver opgave, stor eller lille, behandles med samme engagement og professionalisme. Når du vælger SolidPlast som din partner, er du garanteret et team, der ikke kun har erfaring og viden, men også en urokkelig passion for at skabe det bedste.

Vi kan også tilbyde PE-plast, PP-plast og CNC fræsning

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med biogasanlæg

Skal vi være din underleverandører og hjælpe med at udvikle og producere komponenter til biogasanlæg? Kontakt os allerede i dag omkring dit næste projekt og få en uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig bedst muligt. Ring til os på telefon 22 39 90 25 eller send en mail til bl@solidplast.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os i dag