Verdens befolkning vokser støt, hvilket medfører en stigende efterspørgsel på fiskeopdræt i Danmark. Dansk akvakultur er en industri i rivende udvikling. Men med denne vækst følger også en række udfordringer, som skal håndteres for at beskytte vores økosystemer.

Hos Solidplast ApS i Egtved mærker vi en øget efterspørgsel inden for akvakultur, hvor vi blandt andet leverer fisketanke og biofilter, der er produceret i PE plast og PP plast, alt afhængigt af formål, størrelse og placering.

Kontakt os i dag omkring dit næste projekt. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til en konkurrencedygtig pris.

Få et tilbud

Udfordringer og fordele ved akvakultur

Når man taler om akvakultur, er det afgørende at tage højde for det omgivende økosystem. Der har været bekymring omkring de potentielle skader, som opdrættede fisk kan forårsage, hvis de undslipper til det åbne hav.

Landbaserede fisketanke er blevet fremhævet som en løsning, der giver fuld kontrol over opdrættet og minimerer risikoen for skade på den naturlige fiskebestand.

3 fordele ved havbrug på land til akvakultur og fiskeopdræt:

  • Vandet i tanken kan genbruges og renses
  • Nemt at sikre at vandet er iltet korrekt
  • Minimalt udslip af forurening

 
SolidPlast udvikler emner til akvakultur og fiskeri til Danmark og resten af verdenen. Ingen opgave er for lille eller stor, og er vi ikke bange for at være nytænkende for at skabe netop den løsning, som du står og har brug for til din opgave, og vi producerer nemt dit emne.

Mere end bare en underleverandør

Hos SolidPlast ser vi os selv som mere end bare en underleverandør; vi er din medspiller i hele processen. Gennem kontinuerlig sparring og samarbejde sikrer vi, at hvert projekt ender med det bedst mulige produkt.
Passion er kernen i alt, hvad vi gør.

Denne lidenskab driver os til konstant at skabe værdi for vores kunder, altid med et slutprodukt i fokus, som både vi og du kan være stolte af. Vi fordyber os i hvert projekt, og garanterer altid at finde den mest optimale løsning for dig.

Skal vi udvikle emner til akvakultur for dig?

Som SolidPlast får du en samarbejdspartner, som er mere end klar til at skabe de bedste løsninger og emner til akvakultur og fiskeopdræt. Kontakt os allerede i dag og få en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig.

Du kan kontakte os på telefon 22 39 90 25 eller sende en mail på bl@solidplast.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os i dag